Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Λύνουμε προβλήματα, πολεμάμε παθογένειες!

Μία ακόμη πρόταση της ΠΑΣΠ Ναυπηγών ΕΜΠ οδεύει προς υλοποίηση!

Η νέα αυτή πρόταση στοχεύει στη μέριμνα από πλευράς της σχολής ώστε να καλυφθούν τα γνωστικά κενά των πρωτοετών φοιτητών, όπως αυτά προκύπτουν από τις αλλαγές στο σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων. 

Αλλαγές που αφορούν τόσο στα εξεταζόμενα μαθήματα για τους φοιτητές που εισάγονται σε πολυτεχνικές σχολές, όσο και στην ύλη αυτών, προκαλώντας σημαντική δυσκολία στην παρακολούθηση ορισμένων μαθημάτων της σχολής, αλλά και στο πως θα μπορέσουν οι φοιτητές να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις αυτών των μαθημάτων.

Αφού, λοιπόν, εντοπίσαμε την εν λόγω παθογένεια του νέου συστήματος, καταθέσαμε ΠΡΟΤΑΣΗ προκειμένου η σχολή να λάβει μέριμνα για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή της. Η πρόταση αυτή συζητήθηκε στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση Τμήματος, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, από όπου και εγκρίθηκε, παραπέμποντας μας στην Επιτροπή Προπτυχιακών Σπουδών της σχολής μας για την πιο λεπτομερή συζήτηση και αντιμετώπιση του θέματος.


Ως ΠΑΣΠ Ναυπηγών ΕΜΠ παρεμβαίνουμε για ακόμα μια φορά γρήγορα και ουσιαστικά προκειμένου να επιλύσουμε σημαντικά προβλήματα της σχολής βελτιώνοντας το παρεχόμενο επίπεδο σπουδών και την καθημερινότητα των φοιτητών της!

Όμως τίποτα δε σταματά εδώ! Συνεχίζουμε με νέες προτάσεις που αλλάζουν και εκσυγχρονίζουν τη σχολή και αντιμετωπίζουν τις παθογένειές της!


Γιατί ποτέ τίποτα δεν είναι αρκετό!

ΠΑΣΠ ΕΜΠ