Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Άλλαξε η ΔΑΠ... και νοιάζεται για τις Συνελεύσεις!

Σήμερα, Δευτέρα 3/11, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου των Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών και αποφάσισε τη μεταφορά της ορισμένης από πλαίσιο Γενικής Συνέλευσης για την Τετάρτη 5/11 και ώρα 12:30 στο Αμφιθέατρο Δ.

Ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη που δραστηριοποιείται στους χώρους της σχολής κρίναμε πως η απόφαση για μεταφορά της συνέλευσης μία μέρα πριν την καθορισμένη, προ δύο εβδομάδων, ημερομηνία καθιστά αδύνατον να ενημερωθεί το σύνολο του Φοιτητικού Συλλόγου εγκαίρως.

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη επίθεσης προς το μέρος μας από την πλευρά των αποδημητικών πουλιών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καθώς οι εν λόγω συνάδελφοι, όντας απόντες από την πλειοψηφία των Γενικών Συνελεύσεων της περασμένης χρονιάς, δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στο σύλλογο και περιορίζονται στον μικρόκοσμο των πολιτικών τους συμφερόντων.

Τέτοιους φοιτητικούς εκπροσώπους, που περιορίζονται σε μικροπολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των φοιτητών, δεν τους θέλουμε, και πρέπει να τους οδηγήσουμε στην πολιτική απομόνωση.

ΠΑΣΠ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΕΜΠ