Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 24.2.2016

Στη Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών αποφασίστηκε η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν ενάντια στο νομοσχέδιο του ασφαλιστικού το επόμενο διάστημα, καθώς και παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία των καθηγητών που παρατηρήθηκε μαζική αποτυχία στην εξέταση του μαθήματος τους κατά την εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια παράσταση διαμαρτυρίας δεν διευθετεί εξ' ολοκλήρου το ζήτημα του μαζικού κοψίματος σε συγκεκριμένα μαθήματα αλλά αντίθετα αποτελεί προσωρινή λύση και αντιμετώπιση αυτού. Από την πλευρά μας, ως ΠΑΣΠ ΕΜΠ θεωρούμε πως τέτοιου είδους φαινόμενα θα εξαλειφθούν μόνο με την πραγματοποίηση μιας αντικειμενικής αξιολόγησης στο Καθηγητικό Προσωπικό δίνοντας την δυνατότητα και στους ίδιους τους φοιτητές να εκφέρουν την άποψη τους σχετικά με τον τρόπο διδασκαλίας και εξέτασης.

Στη λογική αυτή θα συνεχίσουμε να ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ και να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ένα καθολικό σχέδιο αξιολόγησης με απώτερο σκόπο την βελτίωση του ελληνικού πανεπιστημίου


Αποτελέσματα Γενικής Συνέλευσης:

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ: 45

ΠΑΣΠ: 14

Επιτροπή Αγώνα: 12

ΔΑΠ ΝΔΦΚ: Δεν Προσήλθε

ΛΕΥΚΑ: 1